Eerste namen Iconic Festival bekend

Stones sessions foto
The Vipers foto
BackAlive
MUSEST Promo FACEBOOK EVENT Header

13 maart 2019

Eerste namen
Iconic Festival
bekend

De eerste namen voor het debuut van Iconic Festival zijn bekend!

Op zaterdag 11 mei 2019 zijn de beste tribute bands uit Europa te zien in het mooie Valkhof Park te Nijmegen. Bands die eigenhandig grote zalen uitverkopen in binnen- en komen op deze dag samen om het debuut van Iconic Festival er één te maken om nooit meer te vergeten. Check hieronder de eerste bands!

13 maart 2019

Eerste namen
Iconic Festival
bekend

De eerste namen voor het debuut van Iconic Festival zijn bekend!

Op zaterdag 11 mei 2019 zijn de beste tribute bands uit Europa te zien in het mooie Valkhof Park te Nijmegen. Bands die eigenhandig grote zalen uitverkopen in binnen- en komen op deze dag samen om het debuut van Iconic Festival er één te maken om nooit meer te vergeten. Check hieronder de eerste bands!