Geen categorieDe complete line-up voor Iconic Festival 2020 is bekend!

https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2020/02/Iconic-Festival-2020.png

25 februari 2020

De complete line-up voor Iconic Festival 2020 is bekend!

Met nog ruim twee maanden te gaan maakt Iconic Festival de complete line-up voor Iconic Festival 2020 bekend. Er waren al een vijftal namen bekendgemaakt zoals Help! (The Beatles), Lenny Jay (Michael Jackson), Bad Medicine (Bon Jovi), In Your Honor (Foo Fighters) & reEditors (Editors).

Om de line-up compleet te maken worden er nog 3 namen toegevoegd. Niemand minder dan Policed (The Police), Jonny Smokes (Ed Sheeran) & Blaas of Glory (Blaze of Glory) worden toegevoegd aan de line-up. Jonny Smokes stapt op het podium om alle hits van de superbekende singer-songwriter Ed Sheeran voor ons te spelen. En laten we eerlijk zijn: stiekem kunnen we die allemaal meezingen! Niks voor jou? Verzamel je dan voor de energieke band The Policed die, zoals de naam al doet vermoeden, hits als Roxeanne, Message in a Bottle en So Lonely komen spelen. Blaas of Glory is de derde nieuwe naam, de wereldberoemde tribute band van Blaze of Glory. In 2009 verzorgde deze band zelfs het voorprogramma van Metallica en sindsdien staan ze op alle grote festival in heel de wereld (Sziget Festival, Paaspop etc.). Ze zijn bijna niet meer te bewonderen in Nederland, laat staan in Nijmegen, Een bomvol muzikaal programma dus!

De tickets gaan hard, haal je ticket voordat het te laat is via onze ticketpagina.

25 februari 2020

De complete line-up voor Iconic Festival 2020 is bekend!
https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2020/02/Iconic-Festival-2020.png

Met nog ruim twee maanden te gaan maakt Iconic Festival de complete line-up voor Iconic Festival 2020 bekend. Er waren al een vijftal namen bekendgemaakt zoals Help! (The Beatles), Lenny Jay (Michael Jackson), Bad Medicine (Bon Jovi), In Your Honor (Foo Fighters) & reEditors (Editors).

Om de line-up compleet te maken worden er nog 3 namen toegevoegd. Niemand minder dan Policed (The Police), Jonny Smokes (Ed Sheeran) & Blaas of Glory (Blaze of Glory) worden toegevoegd aan de line-up. Jonny Smokes stapt op het podium om alle hits van de superbekende singer-songwriter Ed Sheeran voor ons te spelen. En laten we eerlijk zijn: stiekem kunnen we die allemaal meezingen! Niks voor jou? Verzamel je dan voor de energieke band The Policed die, zoals de naam al doet vermoeden, hits als Roxeanne, Message in a Bottle en So Lonely komen spelen. Blaas of Glory is de derde nieuwe naam, de wereldberoemde tribute band van Blaze of Glory. In 2009 verzorgde deze band zelfs het voorprogramma van Metallica en sindsdien staan ze op alle grote festival in heel de wereld (Sziget Festival, Paaspop etc.). Ze zijn bijna niet meer te bewonderen in Nederland, laat staan in Nijmegen, Een bomvol muzikaal programma dus!

De tickets gaan hard, haal je ticket voordat het te laat is via onze ticketpagina.