Geen categorieIconic Festival 2020: verplaatst naar zaterdag 8 mei 2021

26 maart 2020

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 8 mei 2021

Op maandag 23 maart is bekend geworden dat ten minste tot 1 juni alle evenementen afgelast worden. Dit betekent dat Iconic Festival 2020 op 9 mei 2020 niet door kan gaan. Niet getreurd, want we zijn achter de schermen al druk bezig met een nieuwe datum. Lees hier onze statement:

**Statement**

๐ƒ๐ž ๐ค๐จ๐ ๐ž๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ค๐ž๐ซ๐ค: Iconic Festival 2020 wordt verplaatst naar 2021.
Nadat de editie in mei werd afgelast vanwege het coronavirus, hebben we 13 september als alternatieve datum in optie genomen. Echter kunnen we ons geen Iconic Festival voorstellen op 1,5 meter afstand van elkaar. Daarom hebben we samen met hetย Dag van het Levensliedย (dat een dag voor ons zou plaatsvinden in het Valkhofpark) besloten om dit jaar over te slaan.

Alle kaartkopers ontvangen nog een persoonlijke mail met meer informatie.

๐ƒ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐๐š๐ญ๐š ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐š๐ ๐ž๐ง๐๐š:
Zaterdag 8 mei: Iconic Festival 2021
Zondag 9 mei: De Dag van het Levenslied 2021

Liefs, Iconic Festival

26 maart 2020

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 8 mei 2021

Op maandag 23 maart is bekend geworden dat ten minste tot 1 juni alle evenementen afgelast worden. Dit betekent dat Iconic Festival 2020 op 9 mei 2020 niet door kan gaan. Niet getreurd, want we zijn achter de schermen al druk bezig met een nieuwe datum. Lees hier onze statement:

**Statement**

๐ƒ๐ž ๐ค๐จ๐ ๐ž๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ค๐ž๐ซ๐ค: Iconic Festival 2020 wordt verplaatst naar 2021.
Nadat de editie in mei werd afgelast vanwege het coronavirus, hebben we 13 september als alternatieve datum in optie genomen. Echter kunnen we ons geen Iconic Festival voorstellen op 1,5 meter afstand van elkaar. Daarom hebben we samen met hetย Dag van het Levensliedย (dat een dag voor ons zou plaatsvinden in het Valkhofpark) besloten om dit jaar over te slaan.

Alle kaartkopers ontvangen nog een persoonlijke mail met meer informatie.

๐ƒ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐๐š๐ญ๐š ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐š๐ ๐ž๐ง๐๐š:
Zaterdag 8 mei: Iconic Festival 2021
Zondag 9 mei: De Dag van het Levenslied 2021

Liefs, Iconic Festival