Geen categorieIconic Festival 2020: uitgesteld tot 12 september 2020!

26 maart 2020

Iconic Festival 2020: uitgesteld tot 12 september 2020!

Op maandag 23 maart is bekend geworden dat ten minste tot 1 juni alle evenementen afgelast worden. Dit betekent dat Iconic Festival 2020 op 9 mei 2020 niet door kan gaan. Niet getreurd, want we zijn achter de schermen al druk bezig met een nieuwe datum. Lees hier onze statement:

**Statement**

Maandag 23 maart jl. zijn er aangescherpte COVID-19 maatregelen aangekondigd vanuit de overheid, waardoor alle evenementen tot 1 juni niet toegestaan zijn. Dit betekent dat Iconic Festival 2020, dat op 9 mei 2020 zou plaatsvinden niet door kan gaan.   

Dat vinden we ontzettend vervelend, maar gezondheid gaat uiteraard boven alles. Niet alleen voor jou als bezoeker, maar ook voor de vele kleine ondernemers met wie we samenwerken, vinden we het erg belangrijk om Iconic Festival 2020 alsnog plaats te laten vinden!  

We zijn op dit moment samen met de Dag van het Levenslied (wat in hetzelfde weekend plaatsvindt) en gemeente Nijmegen druk bezig om beide festivals te verplaatsen. We wachten nog op een definitieve goedkeuring vanuit de gemeente om Iconic Festival 2020 op zaterdag 12 september 2020 plaats te laten vinden. Markeer deze datum alvast met potlood in de agenda, dan komen wij zodra wij zekerheid hebben bij je terug met de bevestiging en de overige informatie met betrekking tot restitutie.    

Tot slot willen we benadrukken dat onze gedachten bij iedereen zijn die door deze crisis geraakt worden. We willen jullie op het hart drukken om de richtlijnen vanuit het RIVM te volgen: houd 1,5m afstand, blijf zoveel mogelijk binnen en pas goed op elkaar. Samen kunnen we dit doorstaan!  

Liefs, Iconic Festival

26 maart 2020

Iconic Festival 2020: uitgesteld tot 12 september 2020!

Op maandag 23 maart is bekend geworden dat ten minste tot 1 juni alle evenementen afgelast worden. Dit betekent dat Iconic Festival 2020 op 9 mei 2020 niet door kan gaan. Niet getreurd, want we zijn achter de schermen al druk bezig met een nieuwe datum. Lees hier onze statement:

**Statement**

Maandag 23 maart jl. zijn er aangescherpte COVID-19 maatregelen aangekondigd vanuit de overheid, waardoor alle evenementen tot 1 juni niet toegestaan zijn. Dit betekent dat Iconic Festival 2020, dat op 9 mei 2020 zou plaatsvinden niet door kan gaan.   

Dat vinden we ontzettend vervelend, maar gezondheid gaat uiteraard boven alles. Niet alleen voor jou als bezoeker, maar ook voor de vele kleine ondernemers met wie we samenwerken, vinden we het erg belangrijk om Iconic Festival 2020 alsnog plaats te laten vinden!  

We zijn op dit moment samen met de Dag van het Levenslied (wat in hetzelfde weekend plaatsvindt) en gemeente Nijmegen druk bezig om beide festivals te verplaatsen. We wachten nog op een definitieve goedkeuring vanuit de gemeente om Iconic Festival 2020 op zaterdag 12 september 2020 plaats te laten vinden. Markeer deze datum alvast met potlood in de agenda, dan komen wij zodra wij zekerheid hebben bij je terug met de bevestiging en de overige informatie met betrekking tot restitutie.    

Tot slot willen we benadrukken dat onze gedachten bij iedereen zijn die door deze crisis geraakt worden. We willen jullie op het hart drukken om de richtlijnen vanuit het RIVM te volgen: houd 1,5m afstand, blijf zoveel mogelijk binnen en pas goed op elkaar. Samen kunnen we dit doorstaan!  

Liefs, Iconic Festival