Geen categorieIconic Festival 2020: verplaatst naar zaterdag 18 september 2021

02 februari 2021

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 18 september 2021

Goed nieuws uit Nijmegen: het succesvolle Iconic Festival keert op zaterdag 18 september 2021 dan eindelijk terug in het Valkhofpark. De tweede editie van het festival staat volledig in het teken van de grootste en beste tribute bands uit Nederland en daarbuiten, en zorgt voor een klinkende afsluiting van de zomer. 

Hoewel Iconic Festival 2021 in eerste instantie op 8 mei zou plaatsvinden, wil de organisatie het zekere voor het onzekere nemen door in te zetten op de derde zaterdag van september. Tinus Weijkamp: ”We hebben ontzettend veel lieve reacties van bezoekers gehad nadat we Iconic Festival vorig jaar moesten cancellen vanwege COVID-19. Eigenlijk wilden we het festival verplaatsen naar mei, maar met deze nieuwe, veiligere datum kijken we vol vertrouwen naar weer een iconische editie.”

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan het programma. Een deel van de artiesten die op de rol stonden voor de afgelaste 2020-editie zal meeverhuizen naar deze zomer, aangevuld met nieuwe, enthousiaste (inter)nationale bands van de bovenste plank. Samen laten ze het Valkhofpark tijdens een dag vol energieke optredens smullen van herkenbare klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis. Weijkamp: “Iconic staat klaar om Nijmegen dansend, rockend en feestend de zomer uit te laten luiden met een stampvolle dag vol iconische acts, een bijzondere audiovisuele show en vermaak voor alle leeftijden.”

Mensen die in het bezit zijn van een Iconic Festival 2020 ticket hebben reeds een email gehad met uitleg over toegang tot de 2021 editie of het aanvragen van restitutie. Ticketverkoop start vrijdag 5 februari 2021 om 11:00.

02 februari 2021

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 18 september 2021

Goed nieuws uit Nijmegen: het succesvolle Iconic Festival keert op zaterdag 18 september 2021 dan eindelijk terug in het Valkhofpark. De tweede editie van het festival staat volledig in het teken van de grootste en beste tribute bands uit Nederland en daarbuiten, en zorgt voor een klinkende afsluiting van de zomer. 

Hoewel Iconic Festival 2021 in eerste instantie op 8 mei zou plaatsvinden, wil de organisatie het zekere voor het onzekere nemen door in te zetten op de derde zaterdag van september. Tinus Weijkamp: ”We hebben ontzettend veel lieve reacties van bezoekers gehad nadat we Iconic Festival vorig jaar moesten cancellen vanwege COVID-19. Eigenlijk wilden we het festival verplaatsen naar mei, maar met deze nieuwe, veiligere datum kijken we vol vertrouwen naar weer een iconische editie.”

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan het programma. Een deel van de artiesten die op de rol stonden voor de afgelaste 2020-editie zal meeverhuizen naar deze zomer, aangevuld met nieuwe, enthousiaste (inter)nationale bands van de bovenste plank. Samen laten ze het Valkhofpark tijdens een dag vol energieke optredens smullen van herkenbare klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis. Weijkamp: “Iconic staat klaar om Nijmegen dansend, rockend en feestend de zomer uit te laten luiden met een stampvolle dag vol iconische acts, een bijzondere audiovisuele show en vermaak voor alle leeftijden.”

Mensen die in het bezit zijn van een Iconic Festival 2020 ticket hebben reeds een email gehad met uitleg over toegang tot de 2021 editie of het aanvragen van restitutie. Ticketverkoop start vrijdag 5 februari 2021 om 11:00.