Geen categorieEerste namen Iconic Festival 2021 bekend!

https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2021/06/IconicFestisval_programma-poster_2021.jpg

22 Juni 2021

Eerste namen Iconic Festival 2021 bekend!

Tributebands van o.a. Bon Jovi, The Beatles, Foo Fighters, The Police, Editors, Ed Sheeran en Blaas of Glory op zaterdag 18 september naar Valkhofpark.

Iconic maakt vandaag de eerste namen voor de editie van dit jaar bekend! Op zaterdag 18 september staat het Valkhofpark in Nijmegen weer volledig in het teken van de grootste en beste tributebands uit Europa en daarbuiten. Op het affiche staan tributes van o.a. Bon Jovi, The Beatles, Foo Fighters, The Police, Editors en Ed Sheeran. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via deze link.

Na een jaar afwezigheid keert het festival terug naar de plek waar de vrienden Tinus Weijkamp en Willem van den Berg twee jaar geleden besloten hun 25-jarige vriendschapsjubileum te vieren: “Naast vriendschap vieren we dit jaar natuurlijk de vrijheid die we afgelopen jaar zo gemist hebben. Daar doen we een line-up om van te smullen bovenop. We zijn megatrots op alle namen die we naar Iconic Festival hebben weten te halen en kunnen niet wachten om er samen met alle bezoekers één groot feest van te maken.”– aldus Tinus en Willem

Het programma is divers; van hedendaagse (rock)sensaties zoals Foo Fighters, Editors en Ed Sheeran tot de meest legendarische pop-acts die ooit hebben bestaan zoals The Beatles, Bon Jovi en The Police. Acts komen uit zowel binnen- als buitenland en nemen stuk voor stuk een spectaculaire audiovisuele show mee vol vuur, confetti en uiteraard de beste livemuziek. Dichterbij the real deal komen is onmogelijk.

Line-up Iconic Festival 2021

The Beatles (HELP!), Bon Jovi (Bad Medicine), Foo Fighters (In your Honor), Editors (Reeditors), The Police (Policed), Ed Sheeran (Jonny Smokes) & Blaas of Glory. More to be announced.

22 Juni 2021

Eerste namen Iconic Festival 2021 bekend!
https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2021/06/IconicFestisval_programma-poster_2021.jpg

Iconic maakt vandaag de eerste namen voor de editie van dit jaar bekend! Op zaterdag 18 september staat het Valkhofpark in Nijmegen weer volledig in het teken van de grootste en beste tributebands uit Europa en daarbuiten. Op het affiche staan tributes van o.a. Bon Jovi, The Beatles, Foo Fighters, The Police, Editors en Ed Sheeran. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via deze link.

Na een jaar afwezigheid keert het festival terug naar de plek waar de vrienden Tinus Weijkamp en Willem van den Berg twee jaar geleden besloten hun 25-jarige vriendschapsjubileum te vieren: “Naast vriendschap vieren we dit jaar natuurlijk de vrijheid die we afgelopen jaar zo gemist hebben. Daar doen we een line-up om van te smullen bovenop. We zijn megatrots op alle namen die we naar Iconic Festival hebben weten te halen en kunnen niet wachten om er samen met alle bezoekers één groot feest van te maken.”– aldus Tinus en Willem

Het programma is divers; van hedendaagse (rock)sensaties zoals Foo Fighters, Editors en Ed Sheeran tot de meest legendarische pop-acts die ooit hebben bestaan zoals The Beatles, Bon Jovi en The Police. Acts komen uit zowel binnen- als buitenland en nemen stuk voor stuk een spectaculaire audiovisuele show mee vol vuur, confetti en uiteraard de beste livemuziek. Dichterbij the real deal komen is onmogelijk.

Line-up Iconic Festival 2021

The Beatles (HELP!), Bon Jovi (Bad Medicine), Foo Fighters (In your Honor), Editors (Reeditors), The Police (Policed), Ed Sheeran (Jonny Smokes) & Blaas of Glory. More to be announced.