Geen categorieIconic Festival 2021 verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022

02 februari 2021

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022
Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022. Binnen de huidige maatregelen kunnen we helaas niet de kwaliteit van Iconic Festival neerzetten die jullie van ons gewend zijn. Daarnaast zijn veel bands op onze line-up afhankelijk van internationale maatregelen, welke op dit moment simpelweg te onzeker zijn..
We balen er enorm van maar kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie op 7 mei alle opgespaarde festival-energie vrij te laten. You gotta fight for your right to party 🤟
Tickets voor Iconic Festival 2021 blijven geldig voor de editie in 2022. Wie dan niet meer kan of wil gaan, kan ervoor kiezen zijn ticket(s) te laten restitueren. Tickethouders zijn reeds geinformeerd door onze ticketpartner Eventix. Indien je geen mail hebt gehad, stuur een mail naar nina@iconicfestival.nl.

02 februari 2021

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022

Iconic Festival wordt verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022. Binnen de huidige maatregelen kunnen we helaas niet de kwaliteit van Iconic Festival neerzetten die jullie van ons gewend zijn. Daarnaast zijn veel bands op onze line-up afhankelijk van internationale maatregelen, welke op dit moment simpelweg te onzeker zijn.

We balen er enorm van maar kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie op 7 mei alle opgespaarde festival-energie vrij te laten. You gotta fight for your right to party 🤟
Tickets voor Iconic Festival 2021 blijven geldig voor de editie in 2022. Wie dan niet meer kan of wil gaan, kan ervoor kiezen zijn ticket(s) te laten restitueren. Tickethouders zijn reeds geinformeerd door onze ticketpartner Eventix. Indien je geen mail hebt gehad, stuur een mail naar nina@iconicfestival.nl.