Geen categorieVacatures Iconic Festival (Studio Linksvoor)

https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2020/02/Iconic-Festival-2020.png

25 februari 2020

Studio Linksvoor, de organisator van onder andere Iconic Festival, zoekt mensen!

We’re hiring! Wij zijn per direct op zoek naar een Marketing en Communicatie Manager (40 uur) & Creatieve Online Marketeer (24 uur). De vacatures vind je hieronder.

Studio Linksvoor is organisator van een breed palet aan creatieve concepten, gebieden en samenwerkingen waar inspirerende, zorgeloze en onvergetelijke belevingen uit ontstaan. Uit de koker van Studio Linksvoor komen onder andere Mout Bierfestival, het festival Drift – Om te dansen, De Achtertuin, SMKMRKT, Iconic Festival en nog veel meer mooie concepten. We zijn een snelgroeiende ambitieuze organisatie waar steeds meer concepten en producties uit voortvloeien. Wij vinden dat zoveel mogelijk mensen hiermee in aanraking moeten komen.

25 februari 2020

Studio Linksvoor, de organisator van onder andere Iconic Festival, zoekt mensen!
https://iconicfestival.nl/wp-content/uploads/2020/02/Iconic-Festival-2020.png

We’re hiring! Wij zijn per direct op zoek naar een Marketing en Communicatie Manager (40 uur) & Creatieve Online Marketeer (24 uur). De vacatures vind je hieronder.

Studio Linksvoor is organisator van een breed palet aan creatieve concepten, gebieden en samenwerkingen waar inspirerende, zorgeloze en onvergetelijke belevingen uit ontstaan. Uit de koker van Studio Linksvoor komen onder andere Mout Bierfestival, het festival Drift – Om te dansen, De Achtertuin, SMKMRKT, Iconic Festival en nog veel meer mooie concepten. We zijn een snelgroeiende ambitieuze organisatie waar steeds meer concepten en producties uit voortvloeien. Wij vinden dat zoveel mogelijk mensen hiermee in aanraking moeten komen.