ReEDIOTRS op Iconic Festival 2022

30 maart 2022

reEDITORS

ReEDITORS op Iconic Festival 2022

reEDITORS knalde de tributescene in in 2012. Festivals, kroegen, indoor and outdoor festivals: reEDITORS will come, see and conquer met een geweldige live set met alle hits die de fans willen horen.
De reEDITORS’ muzikanten zijn uitgeprobeerd en getest door heel Europa, spelen al samen sinds 2005 en zijn een meer dan goed geoliede machine geworden ! Vorig jaar won de band zelfs publieksprijs in de finale van The Battle of the Tributebands !

In het kort: reEditors zijn meer dan klaar om het allerbeste van zichzelf te geven in elke zinderende show die ze spelen! Met de alom bekende specifieke sound en feel zetten reEditors een energieke live set neer!

30 maart 2022

reEDITORS

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.