The Beatles op Iconic Festival

Kopie van 1000x1000

30 maart 2022

The Beatles

The Beatles op Iconic Festival 2022

The Beatles: HELP! A Beatles Tribute
Programmeur Willem: De Beatles zijn een van de meest legendarische bands die ooit hebben bestaan / De Beatles worden beschouwd als de invloedrijkste band uit de geschiedenis van de pop-muziek. Met recht dus ‘Iconisch’ en mogen niet ontbreken op Iconic. HELP! uit Slovenië slagen er als geen ander in om een authentieke show neer te zetten waarbij ze de feel en sound van The Beatles tot aan het griezelige benaderen.

HELP! A Beatles Tribute is één van de meest memorabele tribute shows ter wereld. De band bestaat uit toegewijde muzikanten, die de muziek van The Beatles perfect weten te benaderen. Wat deze groep bijzonder maakt is hun ongeëvenaarde oog voor detail.
Door middel van originele kostuums en de kenmerkende instrumenten doet HELP! de tijden van The Beatles herleven. Klassiekers als “Can’t Buy Me Love”, “Yesterday”, “She Loves You”, “I Want To Hold Your Hand”, “Here Comes The Sun”, “Let It Be”, en “Hey Jude” zullen uiteraard niet ontbreken. De show bevat meer dan 40 nummers van de hoogtijdagen van The Beatles. Zowel songs uit hun beginjaren als nummers van eind jaren ’60. De band bestaat onder andere uit bassist en leadzanger Ernie Mendillo medeoprichter van de Amerikaanse band “The Brandos”.

30 maart 2022

The Beatles

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.