Micheal Jackson op Iconic Festival 2022

30 maart 2022

Micheal Jackson

Micheal Jackson op Iconic Festival 2022

Michael Jackson (lenny jay)
Met zijn onberispelijke werk trok lenny de aandacht van fans en producers in zowel Brazilië als internationaal. Hij ziet er niet alleen uit als Michael Jackson, maar Lenny’s zangstem is moeilijk te onderscheiden van de stem van de koning van pop. Dit ongelooflijke talent heeft lenny een geweldige reis opgeleverd naar verschillende staten in Brazilië (São Paulo, Rio de Janeiro, Minas Gerais, Pernambuco, Goiás, Brasilia…) en internationaal (Chili, België, Duitsland, Griekenland, Portugal, Spanje, Mexico)

Lenny werd beschouwd als een van de grootste Michael Jackson-imitators in Latijns-Amerika en voerde meer dan 100 shows uit in 2017. Als gevolg van de grote vraag in Europa verhuisde lenny naar Italië in 2018 waar hij begon te werken met de Spaanse musical Forever King of pop, beschouwd als een van de bekendste in de wereld, de grootste in Europa, en de enige die werd onderschreven door de familie van Michael Jackson.

Om ervoor te zorgen dat zijn optredens net zo identiek zijn aan Michael Jackson als mogelijk, besloot lenny nog eens 10 kilo te verliezen, zodat hij er fysiek nog meer zou uitzien zoals Michael Jackson gezien het feit dat ze dezelfde hoogte hebben. Ook een aanzienlijke investering werd gedaan door Lenny Jay bij de aankoop van replica’s van de meest herkenbare kleding gedragen door Michael Jackson gedurende zijn carrière, die tot meer dan 15 verschillende outfits telt. Een andere interessante prestatie om op te noemen is dat Lenny zorgvuldig een systeem heeft ontwikkeld om MJ’S beroemde Move te reproduceren: “The Lean” waarin een ongelooflijke illusie van zwaartekracht tarten beweging wordt afgebeeld wanneer zijn lichaam langzaam naar voren leunt.
Momenteel is lenny op tournee met geplande optredens tot in de zomer van 2020 en richt hij zich dagelijks op het voortdurend verbeteren van zijn prestaties op het podium en om een opmerkelijke ervaring te bieden aan de aanstaande opzieners.

30 maart 2022

reEDITORS

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.