Bon Jovi op Iconic Festival 2022

24 februari 2022

Bon Jovi

Bon Jovi heeft niet voor niets 140 miljoen albums verkocht. Vooral in de jaren ’80 maakte Bon Jovi muziek die tot de dag van vandaag door hele hordes mensen wordt meegeschreeuwd tijdens festivals/concerten.

De muziek wordt dan ook niet voor niets in verband gebracht met ‘stadium rock’ / ‘arena rock’. Tribute band Bad Medicine focust zich op deze succesvolle tachtiger jaren en slaagt er als geen ander in om dit gevoel te laten herleven. Warm de stembanden maar vast op..

Bad Medicine- Bon Jovi, de shows zoals Bon Jovi die in de jaren 80 gaf, een show die zo dichtbij het origineel komt als mogelijk is.

Bon Jovi heeft niet voor niets 140 miljoen albums verkocht. Vooral in de jaren ’80 maakte Bon Jovi muziek die tot de dag van vandaag door hele hordes mensen wordt meegeschreeuwd tijdens festivals/concerten etc. Hun muziek wordt dan ook niet voor niets in verband gebracht met ‘stadium rock’ / ‘arena rock’. Tribute band Bad Medicine focust zich op deze succesvolle tachtiger jaren en slaagt er als geen ander in om dit gevoel te laten herleven. Hun echte 80’s gedrag is wat ze zo uniek, energiek en onmisbaar maakt. Zij maken het mogelijk om de emoties van het echte Bon Jovi gevoel te herleven!

24 februari 2022

Tickets en line-up Iconic Festival 2022

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.