Foo Fighters op Iconic Festival 2022

24 februari 2022

Foo Fighters

Het nieuws van het overlijden van de drummer van Foo Fighters, Taylor Hawkins, op 25 maart 2022 is hard aangekomen. Deze editie zal de tribute band In Your Honor er daarom met een energieke liveshow alles aan doen om Taylor te eren.

De grootste festivals ter wereld doen een moord om The Foo Fighters in hun line-up te krijgen. De bezetting en het repertoire van The Foo Fighters lenen zich bij uitstek om een mega-energieke show neer te zetten. In Your Honor staat bekend als de beste Foo Fighters tribute in Europa omdat ze er als geen ander in slagen om de energie, waar de Foo Fighters zo bekend om staan, over te brengen.

“Als er iets is waar ik goed in ben, dan is het mensen samenbrengen om zich te amuseren.”
– Dave Grohl

In 2014 kwamen zes muzikanten samen om een eerbetoon te brengen aan een van de beste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters. Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor hun energie los op het altijd enthousiaste publiek. De show leunt heel dicht aan bij die van de Foo Fighters, met dezelfde kenmerkende live elementen.

Op het podium combineert In Your Honor pure kracht met ingetogen, gepassioneerde momenten die alleen echte fans van de muziek kunnen brengen, met dezelfde performance die je ziet en hoort tijdens een buitengewone Foo Fighters liveshow! Een repertoire van meer dan 30 nummers, ruim 2 uur non-stop amusement op het podium, een charismatische Dave Grohl-look-alike, 3 gitaristen, een bassist en een drummer, smelten perfect samen tot een complete tributeshow!

24 februari 2022

Tickets en line-up Iconic Festival 2022

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.