Save the date: 13 mei 2023

Elske Nissen-09558

14 oktober 2023

Save the date: 13 mei 2023

Save the date! Op zaterdag 13 mei zijn we terug met de derde editie van Iconic Festival!

Zet een dikke kruis in je agenda, want op 13 mei beleef je een dag vol muziek van muzikanten die in de huid kruipen van hun iconen om een spectaculaire show weg te geven. We dansen en zingen op de beste muziek van toen en nu. Houd onze socials (Instagram en Facebook) in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

14 oktober 2022

Save the date: 13 mei 2023

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.

Op 7 mei is het zover: Iconic Festival 2022! 🤟 Geniet van de meest iconische pop/rock livemuziek van toen en nu vertolkt door de beste tribute bands uit binnen- en buitenland. Dít zijn de helden die het Valkhofpark omtoveren tot een waar muziekfestijn.