Starman – The David Bowie Tribute

Starman brengt een zeer oprechte hommage aan het kleurrijke leven van David Bowie. Zij waren al eens te zien op onder andere de podia van Paaspop, de Gentse Feesten, het tweede seizoen van het progamma The Tribute bij sbs6 en de Ziggodome! De reacties van het aanwezige publiek waren overweldigend: “Nog nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!”

David Bowie (of David Robert Jones) wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke popmuzikanten van de 20e eeuw. Door zowel critici als musici wordt Bowie geprezen vanwege zijn vernieuwende werk. David Bowie wordt bovendien beschouwd als een van ’s werelds best verkopende muziekartiesten.

Met wereldwijde hits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Let’s Dance en Heroes kunnen we zeggen dat David Bowie de meeste, zo niet alle kanten en dimensies van popmuziek heeft verkend.

Rias Baarda komt qua stem, looks en stage presence griezelig dichtbij de oude meester. Eerder al stond Rias met “Het Bowie Concert” in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy. Een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire!

Starman – The Dutch David Bowie Tribute bestaat naast frontman Rias Baarda uit een hechte groep fantastische muzikanten!

Koop nu je tickets

Galerij

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg alle updates als eerste in de mailbox!