Vrijdagavond 10 Mei in het Valkhofpark Nijmegen, maken we ruimte voor een extra Iconic Festival-ervaring met drie waanzinnige tribute acts die het podium zullen
rocken:

Queen Must Go On – Terug van weggeweest en op veler verzoek: Queen Must Go On! Als glorieuze winnaars van de eerste editie van The Tribute: Battle of the Bands hebben ze de Ziggo Dome al veroverd. Nu keert de Nijmeegse band terug naar het Valkhof om hun visie – de legendarische muziek van Queen levend houden – spectaculair waar te maken.

Brothers of Blues – Brothers of Blues, finalisten van het meest recente seizoen van The Tribute: Battle of the Bands staan ze klaar om ons de blues in de beste zin van het woord te geven. Perfect om los te gaan op vrijdagavond!

HELP! – HELP!, de sensationele Beatles tribute band uit Slovenië, heeft eerder al bewezen dat ze een Yellow Submarine vol Iconic Festival-gangers kunnen laten
swingen.

Voor de prijs van een avondje uit, bieden we je een onvergetelijke reis door de muziekgeschiedenis met de allerbeste tribute bands van dit moment.

Tickets

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg alle updates als eerste in de mailbox!