Food aanbod op Iconic Festival 2023

Waar hard gefeest wordt, moet ook gegeten worden! Vorig jaar hebben we jullie om input gevraagd en daar kwamen hoofdzakelijk twee punten uit: meer vega en meer maaltijden.

Daar hebben wij gehoor aan gegeven! Daarom hebben we dit jaar op Iconic meer keuze in ons food aanbod. Van Italiaans tot aan pannenkoeken en van Karma Kebab tot aan smoothies. Dit jaar is er werkelijk voor iedereen wat wils.

Italian Truck

Dit jaar vind je op Iconic weer een Italian Truck. Hier vind je het lekkerste van de Italiaanse keuken! Pizza’s met vlees, vega én vegan, Focaccia breads; ook vegan en tiramisu oreo & tiramisu speculaas. 

Karma Kebab

Ook is er vegan Kebab aanwezig op het terrein! Hier vind je heerlijke kebab op basis van knolselderij. Volledig vegan dus! Of vegetarisch met een lekkere pita en overheerlijke knoflooksaus er overheen.

Café de Plak

Het befaamde kaasgehakt van Café de Plak op Iconic! Geserveerd met rijst en salade. Naast dit vega vlees is zelfs een volledig vegan optie beschikbaar. En als kers op de taart is er ook de keuze voor een lekkere groentequiche met rijst en salade. 

Pannenkoeken

Lekker Hollands: pannenkoeken! Geniet hier van een pannenkoek zoals jij hem het liefst hebt: naturel, met Nutella, appel of stroop, of hartig met kaas en spek. En voor de bourgondische Hollanders zijn er ook de Chef’s Specials, met brie, walnoten en honing of met amaretto, kaneel en geroosterde amandelen.

Koffie Truck

Voor de grote koffieliefhebbers! Hier haal je de lekkerste koffies, cappuccino’s, lattes, ijskoffies, noem het maar op. Er zijn hier zelfs smoothies, chocolate chip cookies en brownies te halen! Alle koffies kunnen met koemelk en havermelk gemaakt worden.